HBBC A - GUCO A : 65 - 70 De thuisploeg start sterk tegen de Pallieters en kan vanuit een stugge verdediging Guco beperken tot 14 punten in het eerste kwart. Met enkele mooie fast breaks en sterke shots kan HBBC een kloofje maken. 18 - 14. In het tweede kwart voert Guco de druk in verdediging gevoelig op, waardoor Herentals even de pedalen verliest. Meteen voldoende voor een sterk afwerkend Guco om het commando over te nemen. 33 - 37. Na de rust start Guco het vlotst met veel precisie vanop afstand. HBBC vecht terug, maar de bezoekers kunnen toch de kloof uitdiepen en na drie kwart staat het 48 - 56. Het laatste kwart geeft HBBC nooit op en komt nog sterk opzetten. Bij 61 - 60 lijkt zowaar een thuisoverwinning in de maak, maar Guco lukt bij 62 - 62 een beslissende driepunter. De thuisploeg komt deze klap niet te boven en Guco maakt rustig af vanop de vrijworplijn. 65 - 70. Punten HBBC: Thys P. 5; Van Kerkhoven 14; Beutels 9; Van Houdt 0; Budts 5; Van Beeck 11; Hens 6; De Ceuster 6; Mussche 3; Thys T. 0; Van den Heuvel 6.